Cum cumpar un buchet de flori sau un cadou de la Flori in Constanta.ro?

Folosirea florariei online Flori in Constanta.ro este intuitiva si facila.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos” prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului. Tot in pagina detaliata a produsului poti alege sa adaugi un mesaj de insotire. Pentru aceasta trebuie sa bifezi “Mesaj de insotire” si apoi sa scrii mesajul dorit. Tot aici poti alege momentul din zi pentru livrare (Dimineata, Pranz sau Dupa amiaza) si data livrarii.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doresti sa le comanzi, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului “Comanda acum” din cosul tau si parcurgerea urmatorilor pasi:

– Completarea numelui si adresei de email. Numele este necesar pentru factura iar adresa de email pentru a va trimite detalii legate de comanda. (de exemplu cand a fost livrata comanda va anuntam printr-un email)

– Logare: se realizeaza autentificarea dumneavoastra prin apasarea link-ului “Am deja un cont pe FloriinConstanta.ro”. Daca sunteti un membru al Flori in Constanta.ro este necesara numai autentificarea dumneavoastra cu username-ul si parola.

– Completarea tuturor campurilor obligatorii din pagina.

– Verifica detaliile comenzii si finalizeaza comanda prin alegerea metodei de plata: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului “Finalizeaza comanda”.

– Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea facturii proforma generata automat de magazin.

In cazul platii online de pe un card bancar, dupa alegerea metodei de plata si apasarea butonului “Finalizare comanda” veti fi automat transferat pe server-ul PayU pe o conexiune securizata SSL unde va trebui sa introduceti datele card-ului dumneavoastra.

O comanda este plasata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul “In asteptare”. In momentul procesarii comenzii de catre Flori in Constanta.ro si efectuarii livrarii, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este “Onorata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Totodata sunt stipulate urmatoarele “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte produsele din categoriile Flori, Ciocolata si produse personalizate. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Flori in Constanta.ro va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare includ cheltuielile de transport.

Acest magazin are o limita minima a comenzii de 70 de lei.